Free-D-Sign: het belang van een goede site-archtectuur

Free-D-Sign een website van deze tijd

Rick Breeuwer en PageMyDay hebben samen de nieuwe website voor Free-D-Sign gemaakt. Een website van deze tijd, die laat zien dat Free-D-Sign groter is gegroeid en steeds grotere projecten uitvoert door het hele land. 

Toch was het geen eenvoudige klus. 

De diversietijd aan producten en diensten die het bedrijf aanbiedt, maakt het complex om op al gewenste zoekwoorden goed te score bij de diverse Zoekmachines. Hetzelfde geldt voor de website usability. Hoe laat je bezoekers 'gebruikersvriendelijk' door de website heen navigeren? Het belang van een goede URL-structuur op basis van een uitgebreid trefwoordenonderzoek was een must om zo de relevantie te vergroten.

Beeldmateriaal

Het gebruik van veel beeldmateriaal om snel en gemakkelijk te navigeren op zoek naar het juiste product ook. Het resultaat is een website, die ondanks de diversiteit aan producten, overzichtelijk en duidelijk is. Waar de bezoeker makkelijk navigeert, snel terecht komt op de plek waar hij of zij naar zoekt, een goed beeld krijgt van het vakmanschap van het team en eenvoudig met hen in contact komt.

Het belang van een goede URL-structuur bij Free-D-Sign
www.free-d-sign.nl
Free D Sign

Heeft u een vraag?

Dank u wel voor uw bericht. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier :(