Rick Breeuwer Specialist in online marketing, zoekmachine - & user experience optimalisatie
Rick Breeuwer
TwitterFacebookLinkedIn

Werkervaring

Na een aantal jaren actief te zijn geweest als sales manager is Rick Breeuwer meer dan vijftien jaar actief in de marketing en communicatie. In deze vijftien jaar heeft hij veel geleerd en ervaring opgedaan. Sinds april 2013 is Rick verder gegaan als zelfstandig ondernemer en heeft hij zich gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). In eerste instantie onder de bedrijfsnaam Rick Support. Nu gaat het bedrijf verder onder de naam Rick Breeuwer - SEO specialist een online marketingbureau met SEO als specialisme.

Team van specialisten

Inmiddels heeft Rick een sterk team om zich heen verzameld. Allen met hun eigen specialiteit en knowhow. Mede hierdoor kan het bedrijf de verschillende facetten van online marketing zoals; off page - en on page SEO, SEO monitoring, Adwords (SEA), SEO-teksten en website usability aanbieden. 

Mede door deze goede samenwerkingen is Rick 5 jaar geleden samen met Koen Spaansen het webdesign bureau PageMyDay gestart, waardoor het realiseren van maatwerk websites ook tot het dienstenpakket behoort.