Rick Breeuwer Specialist in online marketing, zoekmachine - & user experience optimalisatie
Rick Breeuwer
TwitterFacebookLinkedIn

Rick Breeuwer begon zijn professionele carrière als sales manager, maar hij ontdekte al snel dat hij marketing en communicatie leuker vond. Hij werkt al meer dan vijftien jaar in dit vakgebied, en in die tijd heeft hij veel geleerd en ervaring opgedaan. In april 2013 besloot Rick zelfstandig ondernemer te worden, en sindsdien heeft hij zich gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). In eerste instantie onder de bedrijfsnaam Rick Support, maar nu gaat het bedrijf verder onder de naam Rick Breeuwer Internet Marketing, een online marketing bureau met SEO als specialiteit.

Reclamefabriek

Rick heeft een sterk team om zich heen verzameld met hun eigen specialiteit en knowhow. Hierdoor kan het bedrijf de verschillende facetten van online marketing aanbieden zoals; off page - en on page SEO, SEO monitoring, Adwords (SEA), SEO teksten en website usability.

Door deze goede samenwerkingen is Rick 8 jaar geleden samen met Koen Spaansen Reclamefabriek gestart (voorheen PageMyDay) en heeft Nick Zonneveld zich hierbij aangesloten. Hierdoor is het realiseren van maatwerk websites ook één van de specialiteiten geworden.